[ad_1]
به گزارش شانا، مهرداد حسین زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه در توضیح طرحهای توسعه ای بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر اظهار کرد: با توجه به توسعه صنعت نفت از جمله بهره برداری از فازهای جدید پارس جنوبی، این سازمان برنامهریزیهای لازم به منظور ارائه خدمات بیشتر به کارکنان و ساکنان بومی منطقه را با شرکت ملی گاز ایران انجام داده است.
وی با اشاره به این که بودجه ای ۸۵ میلیارد ریالی برای توسعه بیمارستان توحید جم در اختیار بهداشت و درمان صنعت نفت قرار گرفته است، تصریح کرد: در این طرح توسعه اتاقهای عمل، زایشگاه، پست پارتوم، اورژانس، راه اندازی NICU با ۶ تخت و افزایش ظرفیت ۲۰ تخت بستری در نظر گرفته شدهاند.
رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر از اجرای طرح توسعه بیمارستان توحید جم در نیمه دوم سال ۹۶ خبر داد و گفت: بخش دیالیز این بیمارستان نیز با ۶ تخت تا ۴ ماه آینده راه اندازی می شود.
توسعه متوازن صنعت و خدمات درمانی
حسین زاده با اشاره به فعالیت ۳۷ مرکز درمانی صنعت نفت در پارس جنوبی افزود: با بهره برداری از هر واحد صنعتی در حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در منطقه، بهطورحتم مرکز درمانی نیز در کنار آن تاسیس می شود.
وی به افزایش ساکنان پارس جنوبی به دلیل بهره برداری از واحدهای جدید نفت و گاز اشاره و اظهار کرد: به تبع توسعه صنعت نفت، خدمات درمانی بهداشت و درمان صنعت نفت نیز در منطقه توسعه می یابد.
رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر ادامه داد: بیمارستان توحید فجرجم در پارس جنوبی که متولی آن وزارت نفت است، وظیفه اخلاقی و مسئولیت اجتماعی خود می داند که به ساکنان بومی این منطقه نیز خدمات درمانی ارائه کند.
ارائه ۴۳ میلیارد تومان خدمات درمانی
وی ارزش خدمات درمانی که سال گذشته به ساکنان منطقه ارائه شده است را ۴۳ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: در بهترین شرایط ۱۵ درصد از این رقم از بیمهها و طرح تحول نظام سلامت به بیمارستان بازگشته است.
حسین زاده با اشاره به این که سکوهای نفت و گاز تحت پوشش شرکت نفت فلات قاره ایران هستند و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به کارکنان آنها برعهده بهداری این شرکت است، گفت: اعزام بیماران سکوها به بیمارستان برعهده بهداشت و درمان صنعت نفت است.
رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر ادامه داد: ۹۰ تا ۹۵ درصد ظرفیت تخت های بیمارستان توحید جم از سوی ساکنان بومی اشتغال می شود که این امر از سوی وزارت نفت به منظور اجرای مسئولیتهای اجتماعی صورت می گیرد.
حسین زاده با اشاره به این که پذیرش بیماران در بیمارستان جم با تعرفه های دولتی انجام می شود، تصریح کرد: این بیمارستان، در ابتدای سال ۹۳ بدون اعلام رسمی به عنوان نخستین بیمارستان کشور وارد طرح تحول نظام سلامت شد؛ براساس این طرح، بیمار تنها ۵ درصد هزینه را در بخش بستری پرداخت می کند.
وجود ظرفیت خالی درمانی در اجرای طرح اسکان کارکنان اقماری
وی با اشاره به سیاست وزارت نفت مبنی بر اسکان خانواده های کارکنان اقماری در نزدیکی منطقه عملیاتی افزود: در طرح توسعه بیمارستان توحیدجم، افزایش ساکنان منطقه با توجه به بهره برداری از فازهای جدید پارس جنوبی لحاظ شده است.
رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر با تأکید بر وجود ظرفیت خالی برای ارائه خدمات درمانی به ساکنان جدید منطقه، ادامه داد: با افزایش ۲۰ تخت خواب بستری در طرح توسعه، ظرفیت بیمارستان یک سوم افزایش می یابد.
حسین زاده با بیان این که بیشترین خدمات ارایه شده به کارکنان صنعت نفت در بیمارستان توحیدجم به خدمات سرپایی و پزشک تخصصی، اختصاص دارد، افزود: بیشتر خدمات ارائه شده به ساکنان بومی منطقه در بخش های بستری، اتاق عمل، زایشگاه و اورژانس بوده است.
راه اندازی مرکز تراماسنتر حوادث صنعت نفت
وی با اشاره به قدمت ۲۲ ساله بیمارستان توحید جم گفت: یک مرکز تراماسنتر حوادث و سوانح نیز متناسب با نوع اتفاقاتی که در صنعت رخ میدهد نیز در دست ساخت است که امیدوارم تا ۳۶ ماه آینده به عنوان مکمل بیمارستان توحید جم تکمیل شود.
رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر به حضور ۱۴ رشته تخصصی پزشکی در بیمارستان جم اشاره و اظهار کرد: در تمام ایام هفته، همه این تخصصها در بیمارستان ارائه میشود.
حسین زاده با قاطعیت، خون ساکنان منطقه جم و عسلویه را پاک اعلام کرد و تصریح کرد: یکی از تبعات مثبت توسعه صنعت نفت در این منطقه، عدم وجود هیچ آب و برکه راکدی برای ایجاد کلونی پشههای آنوفل به تبع بیماری مالاریاست. در سالهای گذشته نیز به مراتب از ساکنان این منطقه توسط سازمان انتقال خون، خونگیری انجام شده است.
وی با اشاره به این که انجام معاینات دوره ای کارکنان صنعت نفت از تعهدات بهداشت و درمان صنعت نفت است که سالانه انجام می شود، گفت: پارسال، معاینات دوره ای ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر از کارمندان رسمی و قرارداد مدت موقت صنعت نفت در منطقه پارس جنوبی و جم انجام و نتایج آن در اختیار همه واحدهای اچ اس یی شرکتها قرار داده شد.
[ad_2]
Source link