[ad_1]
به گزارش شانا، محمودرضا فرود حقیقی، رئیس منطقه عملیاتی لاوان، امروز (یکشنبه، ۲۶ شهریورماه) در مراسم گرامیداشت سی و هفتمین سالروز تاسیس شرکت نفت فلات قاره، به مهمترین فعالیتهای انجام شده در این منطقه طی سالهای ۹۵ و ۹۶ اشاره کرد و گفت: ساماندهی، راهبری و پایش ۲۵۵ شناسنامه پروژه عملیاتی منطقه از سال ۸۸ تاکنون و ۳۵ فقره در سالهای ۹۵ و ۹۶، نصب و راهاندازی تفکیکگر ۵۵ هزار بشکهای و راه اندازی خط لوله مشعل جدید برای تولید زود هنگام روزانه ۲۰۰۰۰ بشکهای در سکوی رشادت، راهاندازی و بهرهبرداری از بویلر ۳۰ تنی گرماگستر و رفع گلوگاه تولید بخار صنعتی منطقه، از جمله اقدامهای انجام شده است.
وی افزود: نوسازی و بازسازی واحدهای ۴۰۰ و ۵۰۰ شیرین سازی گاز خشکی، راهاندازی سامانه جامع مدیریت نگهداری و تعمیرات EAM/CMMS، تعمیر و تعویض تیوب باندل ریبویلر گلایکول و مبدل حرارتی سکوی سلمان و خروج سکوی گازی از بحران، اجرای پروژه تعمیر اساسی مخزن اتمسفریک قدیم کارخانه سلمان به کامپوزیت و تعمیر اساسی پمپ اصلی تزریق آب سکوی سلمان، از دیگر اقدامهای انجام شده درسالهای ۹۵ و ۹۶ است.
حقیقی، خرید، نصب و راهاندازی کمپرسور هوای ابزار دقیق سکوی سلمان و رفع خطر احتمالی خاموشی سکو، طی کردن مراحل پایانی تعمیر اساسی مخزن یک میلیون بشکهای شماره ۷ ذخیره سازی نفت خام، ماسه سایی و رنگ آمیزی سکوهای مجتمع بهرهبرداری سلمان، پایان پروژه تعمیر اساسی اسکله تدارکاتی منطقه و دلفینهای پهلوگیری اضطراری، تعمیر اساسی فیلتر شنی سکوی سلمان، تعمیر اساسی سه دستگاه توربین راستون و بومی سازی و مهندسی معکوس بیش از ۵۰ درصد از قطعات یدکی مورد نیاز با اتکا به سیاستهای اقتصاد مقاومتی را از دیگر فعالیتهای انجام شده در منطقه اعلام کرد.
رئیس منطقه عملیاتی لاوان عنوان کرد: بهرهبرداری از پروژه پساب بهداشتی منطقه، تحویل موقت خط لوله انتقال نفت ۱۶ اینچ طرح توسعه میدان رشادت، تهیه، تعویض و نصب ۶ عدد جرثقیل پایه دار سکوهای سلمان و چهار عدد جرثقیل سیار خشکی لاوان، سامان دهی و همسوسازی مدیریت منطقه ویژه اقتصادی لاوان با اهداف کلان ملی، همسو با ماموریتهای شرکت نفت فلات قاره، امضای قرارداد فروش گاز با شرکت پالایش نفت لاوان از طریق شرکت ملی نفت ایران و افزایش نقش راهبردی بندر نخیلو، همسو با تقویت قدرت لجستیک منطقه، از دیگر فعالیتهای مهم انجام شده در منطقه عملیاتی لاوان است.
وی گفت: ۱۲۷ چاه مشتمل بر ۲ چاه در خشکی و ۱۲۵ چاه در دریا در منطقه عملیاتی لاوان وجود دارد که مشتمل بر ۱۰۰ حلقه چاه تولید نفت، ۱۶ حلقه چاه تزریق آب و ۱۱ حلقه چاه گازی است و در مجموع ۵۳۰ کیلومتر خط لوله دریایی در این منطقه وجود دارد.
رئیس منطقه لاوان، تلاش برای تداوم تولید بهویژه در میدانهای مشترک را اولویت کاری این منطقه عملیاتی عنوان و از همه کارکنان سختکوش این منطقه قدردانی کرد.
حقیقی با اشاره به اثربخشی این تلاشها در تولید نفت و به تبع شاخصهای اقتصادی و همچنین حضور کارآمد در عرصه رقابتهای جهانی افزود: کارکنان ما در میدان نفتی سلمان همه تلاش خود را به کار گرفتهاند تا رقیب گمان نکند در این میدان یکه تاز است.
وی همچنین بندر نخیلو را یکی از ظرفیتهای پنهان و مطلوب به منظور ارائه خدمات لجستیک در منطقه عنوان کرد.
حقیقی با توجه به سختیهای کار اقماری بهویژه در بخش فراساحل، گفت: باید کارکنانی که به دلیل بازنشستگی، انتقال یا ترک کار از شرکت نفت فلات قاره ایران جدا میشوند، با سازوکاری مناسب جایگزین شوند.
رئیس منطقه لاوان، پایین بودن رتبههای سازمانی در واحدهای بهرهبرداری خشکی و سکوهای دریایی و نبود تناسب پرداختی به کارکنان اقماری دریایی با سختیهای کارشان را از چالشهای بخش منابع انسانی عنوان کرد.
وی درباره ارائه خدمات به مردم بومی لاوان نیز گفت: در سال ۹۵ به ازای هر نفر از اهالی بومی، ۱۸ میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته است.
حقیقی با اشاره به ارائه خدمات مختلفی از جمله تامین آب و برق مصرفی اهالی و دیگر خدمات، تصریح کرد: اگر دیگر سازمانها و دستگاههای اجرایی نیز نقشی در این زمینه ایفا کنند، از سنگینی باری که بر دوش نفت است کاسته خواهد شد.
[ad_2]
Source link