شرکت ملی نفت ایران در هفته‎ای که گذشت


[ad_1]

به گزارش شانا، شرکت ملی نفت ایران در حالی هفته گذشته را آغاز کرد که اخبار سفر وزیر نفت به استان خوزستان همچنان داغ بود. بیژن زنگنه، روز اول شهریورماه و در نخستین سفر خود در دولت دوازدهم، راهی اهواز شد و با مدیران شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، مسئولان استانی و فعالان اقتصادی خوزستان به گفت‎وگو نشست. پررنگ شدن حضور جوانان و بانوان در صنعت نفت، عزم جدی وزارت نفت برای به صفر رساندن میزان سوختن گازهای همراه نفت و برنامه‎ریزی برای استفاده بیشتر از ظرفیت‎ و توان فعالان حوزه صنعت نفت در استان خوزستان، سرفصل صحبت‎های وزیر نفت در این سفر ۲روزه بود.

اما شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب افزون بر میزبانی از وزیر نفت، به واسطه قرار گرفتن در هفته دولت، پرخبرتر از همیشه بود و به تشریح عملکرد خود در بخش‎های مختلف پرداخت. این شرکت از تحقق ۱۰۰ درصدی برنامه تولید و استمرار تولید نفت در مرز سه میلیون بشکه در روز به عنوان مهم‎ترین دستاورد یک سال اخیر اشاره کرد و در گزارش جداگانه‎ای، از افزایش ۱۹ درصدی تولید روزانه نفت خام در شرکت بهره‎برداری نفت و گاز مارون در دوران پس از برجام خبر داد.

شرکت نفت مناطق مرکزی ایران هم به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ گاز کشور، به تشریح برنامه تولید خود در نیمه دوم سال پرداخت و از برنامه‎ریزی برای برداشت روزانه ۱۳ تا ۱۶ میلیون متر مکعب از مخزن شوریجه D در چهار ماه پایانی سال و به تولید رسیدن میدان خشت در زمستان امسال خبر داد. 

شرکت نفت و گاز پارس هم به مناسبت هفته دولت، عملکرد خود را تبیین و اعلام کرد: در مجموع، طی یک سال اخیر با تکمیل و بهره‌برداری از فازهای ۱۷، ۱۸، ۱۹، ۲۰ و ۲۱ میدان گازی پارس جنوبی و تحقق تولید روزانه حدود ۲۵ هزار بشکه نفت خام از لایه نفتی پارس جنوبی، حدود پنج میلیارد دلار درآمد علاوه بر درآمد فازهایی که پیشتر در میدان پارس جنوبی به بهره‌برداری سیده بودند، عاید کشور شده است.

شرکت ملی حفاری ایران هم به مناسبت هفته دولت، از حفر و تکمیل ۷۰۹ حلقه چاه نفت و گاز و بومی‎سازی ۲۰ هزار قطعه کاربردی صنعت حفاری طی چهار سال فعالیت دولت یازدهم خبر داد.

معاونت توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران که این روزها برای دریافت نتایج مطالعات میدان‎های موضوع تفاهمنامه‎های همکاری پرمشغله است، هفته گذشته نیز روزهای پرکاری داشت. این معاونت در نخستین روز هفته گذشته (چهارم شهریورماه) میزبان نمایندگان شرکت ملی نفت تایلند (PTTEP) بود تا در جریان نتایج مطالعات میدان‎های بلال، چنگوله و دالپری قرار گیرد. نمایندگان شرکت گازپروم‎نفت روسیه هم هفتم شهریورماه در معاونت توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران حضور یافتند و نتایج مطالعات میدان‎های چنگوله و چشمه‎خوش را تشریح کردند.

افزون بر این، هفته گذشته اعلام شد کمیته مشاوران مدیریت مخازن شرکت ملی نفت ایران، طرح‌های توسعه مخزن بنگستان میدان منصوری را که از سوی شرکت‎های لوک‎اویل روسیه و شرکت دولتی نفت اندونزی (پرتامینا) ارائه شده، بررسی و درباره تعیین خط پایه تخلیه این میدان نتیجه‌گیری کرده است.

البته خبرهای مربوط به قراردادهای جدید نفتی در هفته گذشته، منحصر به اخبار نتایج مطالعات میادین نبود. دانشگاه شهید بهشتی هشتم شهریورماه و در جریان برگزاری یازدهمین کنفرانس جهانی مدیریت فناوری و نوآوری، میزبان مدیرانی از صنعت نفت بود و در نشستی تخصصی با موضوع «نقش پیوست فناوری قراردادهای نفتی ایران در اجرای راهبرد جهش فناورانه صنعت نفت»، سطوح مختلف انتقال فناوری در مدل جدید قراردادهای نفتی تشریح شد.

همچنین هفته گذشته در جلسه‎ای با حضور مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت و مدیرعامل شرکت عملیات اکتشاف نفت، از دست‌درکاران پروژه لرزه‎نگاری سپهر به پاس ثبت رکورد سه میلیون نفر ساعت کار بدون حادثه قدردانی و بار دیگر بر ضرورت رعایت نکات ایمنی به عنوان اصل غیرقابل اجتناب در طرح‎ها و پروژه‎های صنعت نفت تاکید شد.

[ad_2]

Source link


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

اگر با این شرایط موافقید، لطفا here کلیک کنید.